Tommy Wahlgren ”Mr. Keno”

”Det där häftet du sålde till mig har jag redan sparat hundratals kronor på”

Markus Wahlgren till vänster och pappa Tommy Wahlgren till höger.
Vi får reda på att Tommy Wahlgren, känd under många år som ”Mr. Keno” på Gotland är en flitig användare av Idrottsrabatten. Det är hans son Markus Wahlgren, butikschef på Stora Coop i Visby, som i ett samtal med oss berättar om sin pappa.
- Tommy har köpt en del häften av mig till förmån för IFK Visby och han är väldigt nöjd med vad häftet ger honom.

Markus förklarar närmre att bara några dagar efter att han sålt häftena, visar det sig att Tommy gjort en inköpslista utifrån innehållet i häftet, gått ut och handlat och senare nöjt konstaterat att:
- Det där häftet du sålde till mig för har jag redan sparat hundratals kronor på.
STÖDJER FÖRENINGSLIVET
Vi ringer upp Tommy för att få reda på mer. Han skrattar till när han hör historien och berättar för oss:

- Det finns en liten sanning i det men det är en överdriven version ni fått höra! Jag köper främst Idrottsrabatten för att stödja barn och barnbarn i föreningslivet. Sen är det extra roligt eftersom det är så många bra erbjudanden i häftet som man verkligen har nytta av. Det blir en lättsåld produkt eftersom det krävs förhållandevis lite för att tjäna in pengarna och mer därtill.
WIN-WIN-WIN
Vi håller naturligtvis med Tommy. Vi själva brukar kalla konceptet för win-win-win. Butiker får ökad tillströmning av kunder och ökad omsättning, föreningarna och lagen som säljer får in viktiga intäkter och slutkonsumenten gör stora besparingar samtidigt som de stödjer föreningslivet. Ett koncept vi är väldigt stolta över.

Läs mer om att sälja häften här!

”Jag köper främst Idrottsrabatten för att stödja barn och barnbarn i föreningslivet”

En idrottsfamilj
Tommy berättar att hans familj brinner för idrott och föreningslivet. Förutom sonen Markus som är involverad i IFK Visby har han också dottern Matilda som är involverad i Roma IF och sonen Magnus som lägger sin tid på Visby BoIS. Familjen har alltså full koll på Idrottsrabatten.
- Det känns väldigt bra att stödja föreningslivet i grunden men att man samtidigt själv går plus.
”Ett problem”
Tommy avslutar vårt samtal genom att konstatera ett mindre problem:

- Det som kan vara lite störande är att man glömmer häftet hemma när man ska handla.

Vi skrattar till. Häftet är utformat för att få plats i jeansfickan, men vi förstår honom, det är lätt hänt. Vi svarar Tommy att häftet väldigt enkelt och smidigt går att ladda ner i telefonen.
- Än så länge föredrar jag den analoga versionen, svarar Tommy.
Idrottsrabatten har sedan starten bidragit med över 250 miljoner kronor till Svenskt föreningsliv och finns idag på cirka 40 orter runtom i Sverige. Idrottsföreningar och lag som säljer Idrottsrabatten behåller minst 50% av summan de säljer för men ofta ända upp till 70%. Sedan några år tillbaka finns Idrottsrabatten både i form av ett vanligt häfte och som app i telefonen. Idag har över hälften av användarna laddat ner appen. I appen finns utökade sökmöjligheter med kopplingar till karta och telefonens GPS-funktion så att man som användare kan se vilka erbjudanden som finns i närheten.
Idrottsrabatten AB
Hulda Mellgrens Gata 11
421 32 Västra Frölunda
Tel: 031-742 55 55
E-post: info@idrottsrabatten.se
Hitta hitOm ossFacebookInstagramLinkedin
© Idrottsrabatten AB 2020