Lättsålt häfte
|
Intresseanmälan
|
Ladda ner material

LÄTTSÅLT HÄFTE

Vår ambition är att göra det så enkelt som möjligt för er som förening, lag eller skolklass att tjäna pengar, utan att ta någon ekonomisk risk. Vi ger alltid minst 50% avkastning på sålda häften och dessutom erbjuder vi fri returrätt på det som eventuellt inte blir sålt.

Som förening, lag eller skolklass väljer ni själva hur många häften ni vill beställa, allt beror på hur mycket pengar ni vill tjäna. Vi samarbetar med föreningar, lag och skolklasser som tjänar allt från 10 000:- till 300 000:- per år.

Hur mycket vill ni tjäna?

Vår ambition är att göra det så enkelt som möjligt för er som förening, lag eller skolklass att tjäna pengar, utan att ta någon ekonomisk risk. Vi ger alltid 50-70% avkastning på sålda häften och dessutom erbjuder vi fri returrätt på det som eventuellt inte blir sålt.

Hur mycket VILL ni tjäna?

Ni säljer era häften för 100:- (150:- för Göteborgshäftet) och tjänar alltid 50-70%* per sålt häfte. Använd vår kalkylator för att se hur många häften er förening/lag behöver sälja för att nå ert mål!
*I vår uträkning har vi använt oss av procentsatsen 63% och försäljningspriset 100:-.

Hur mycket vill ni tjäna?

Vår ambition är att göra det så enkelt som möjligt för er som förening, lag eller skolklass att tjäna pengar, utan att ta någon ekonomisk risk. Vi ger alltid 50-70% avkastning på sålda häften och dessutom erbjuder vi fri returrätt på det som eventuellt inte blir sålt.
"Vår försäljning genererar mellan 30-40 000 kr per år och förutom traditionell sponsring finns det ingen annan jämförbar insats som genererar lika mycket. Våra kunder har lärt sig att det ofta räcker med ett inköp för att få igen pengarna. Det bästa med Idrottsrabatten är att alla tjänar på den, både kund och förening. Intäkterna går in i klubbkassan och har möjliggjort läger och cuper etc. Dessutom är Idrottrabatten personal både kunnig och trevlig och kvalitén är genomgående hög.
Ken Boman, Kansliansvarig, Gripen Trollhättan BK
"Bråtens IK har varit med och sålt Idrottsrabatten sedan starten i Karlskoga och säljer 700-900 häften per period. Årligen genererar försäljningen ca 70000 kr som fördelas mellan huvudföreningen och de olika lagen. Det märks att det blir lättare att sälja för varje år allt eftersom det blir mer inarbetat. Vi är överlag mycket nöjda med innehållet i häftet och tycker att konceptet är jättebra, alla är vinnare."
Hans Holm, Ordförande, Bråtens IK
"Vi säljer ca 600 häften per period och tjänar ca 60000 kr årligen på vår försäljning. Varje medlem säljer 1 häfte per period, säljer de mer går hälften av intäkten direkt till det egna laget. Vi upplever att det blivit enklare att sälja häftet allt eftersom och att häftet håller bra kvalitet. Bemötandet och servicegraden från Idrottsrabatten är mycket bra."
Clas Karlsson, Kansliansvarig, Sävedalens IF
TJÄNA PENGAR till FÖRENINGEN, Laget eller SKOLKLASSEN
Vi ger alltid minst 50% avkastning på sålda häften och ger dessutom fri returrätt på det som eventuellt inte blir sålt.
INTRESSEANMÄLAN
Tack! Ditt meddelande har skickats!
Något gick snett. Kontrollera att alla fält är korrekt ifyllda.

IDROTTSRABATTEN

är ett häfte med bra erbjudanden i lokala butiker och rikstäckande kedjor
innehåller erbjudanden för hela familjen
sparar tusentals kronor åt användaren
kommer ut var sjätte månad

FÖRSÄLJNINGSUPPLÄGG

beställ fritt antal häften
fri returrätt på osålda häften
Minst 50% förtjänst per sålt häfte
redovisning efter avslutad försäljning
LADDA NER MATERIAL
LADDA NER MATERIAL
FLYGBLAD
FLYGBLAD
BjärredGöteborgHalmstadHelsingborgKalmarKarlskogaLuleåNorrköpingSkövdeStrömstadUddevallaTrollhättanVisby
SÄLJMATERIAL
SÄLJMATERIAL
AffischerBild på häftetUtdelningsschemaFörbeställningslistaSäljtipsLogotyp (PNG)Logotyp (PDF)Sälj Idrottsrabatten digitalt
MEDLEMSBREV
MEDLEMSBREV
Medlemsbrev (PDF)Medlemsbrev (WORD)
Idrottsrabatten AB
Hulda Mellgrens Gata 11
421 32 Västra Frölunda
Växel: 031-742 55 55
Öppettider växel: Mån, ons, fre 10-12 | Tis, tors 14-16
E-post: info@idrottsrabatten.se
Hitta hitOm ossFacebookInstagram
© Idrottsrabatten AB 2023